DecodariGSM.ro

Coşul meu
0 obiecte
 
Suport Online


 

Termeni si conditii

 

 

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate DecodariGSM.ro  si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

 • explorarea conţinutului www.DecodariGSM.ro;
 • reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
 • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.DecodariGSM.ro);
 • persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.
 • Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
 • Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv).
Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita avans de minim 30% din valoarea produsului.

 

 

Garantie

Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria Display-uri, Benzi si Componente GSM, mentionam ca acestea trebuie sa fie montate intr-un service GSM care va elibera un bon de service ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.

In cazul telefoanelor second hand DecodariGSM va acorda cumparatorului, conform legislatiei in vigoare, o garantie de 30 zile calendaristice pentru produsul vandut, perioada de timp in care daca cumparatorul ar depista o problema intemeiata si neprovocata legata de functionarea produsului, va asigura reparatia sau va returna integral suma de achizitie. Telefoanele cu lcd-uri sparte si touchscreen-uri defecte nu benefeciaza de garantie, defectele aparute sunt surse sigure de manipulare necorespunzatoare.

Garantia nu se acorda produselor, partilor de produs sau componentelor care, in opinia noastra sau a agentului de service s-au defectat datorita:

 •   - greselilor de instalare si intretinere
 •   - neglijentei, neatentiei sau manipularii necorespunzatoare
 •   - interventiilor unor persoane neautorizate
 •   - schimbarii starii originale a aparatului cauzata de pastrarea in conditii improprii si de intemperii
 •   - accidente mecanice, electrice, electromagnetice, chimice, contact cu lichid

 

In nici un caz de garantie sau defect DecodariGSM nu va putea fi vreodata facut raspunzator pentru pierderea informatiilor sau datelor precum si pentru orice prejudicii ce ati putea suferi ca o consecinta a acestor pierderi, singura noastra obligatie fiind cea de a repara sau inlocui echipamentul defect (sau partile acestuia). De asemenea, in cazul efectuarii de reparatii hardware pentru echipamentele aflate in garantie, firma noastra nu este raspunzatoare pentru eventuala pierdere de software ce ar putea interveni. Prin urmare insistam asupra necesitatii salvarii prealabile a tuturor datelor de catre client (numere de telefon, poze, mesaje, teme, melodii etc.) pasibile a fi pierdute, orice reclamatii ulterioare considerindu-se a fi nefondate.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei (datorate convingerii dumneavoastra eronate ca ar exista un defect) veti fi obligat la plata contravalorii manoperei de investigare a produsului fixata la valoarea de 50 lei per reper reclamat.

Retur produse

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Pentru comenzile care se ridica din magazin, termenul maxim de returnare al produselor este de 24 ore. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert de la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.